♥ Blomfläta | Denise Janatuinen

Denise Janatuinen

Annons

♥ Blomfläta

Bloggen är lite tom just nu för jag har inte så mycket att skriva om, jobbar på och försöker att inte ha allt för mycket otur, men bara att fixa en kopp te idag tog mig 4 försök (lyckades tillslut efter att ha spillt ut 2 muggar, den tredje skar sig totalt när jag hällde i mjölken av någon anledning och nu sitter jag här och sippar försiktigt på min fjärde kopp för att inte spilla eller förstöra den på annat sätt). Och för ett par dagar sen beställde jag produkter från Paul Mitchell, bland annat 1 stort shampo på 1l till shamponeringen och vad tror ni jag får? 16 st stora shampon!! Så nu har jag fått krångla med lagret för att dom ska komma och hämta det igen. 

Jaja, gjorde iaf en söt blomfläta igår när jag fick lite tid över.

braid

Ho scritto solo tanta roba non interessante e poi è meglio non tradurre 😉 Ma un bacio a miei parenti ♥

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mona

    Hej!hittade en gammal bild på dig med ljust hår och du poserar med ett paraply(minns du?) jag(mamma) försökte klippa mig så men du har mer volym i hårbotten – hur får du till det? Sen undrar jag hur man får ett mindre poröst hår? (Försöker med hårolja men det funkar bara för stunden..) Hoppas du har tid att ge mig lite tips – ÄLSKAR frisyren du hade då!!!

Annons
stats