Denise Janatuinen

Annons

? Färgbomb

Jag tänkte göra ett inlägg om färgbomben från Revlon för att poängtera hur bra den är :) Det är en inpackning med färgpigment, finns i massa olika färger, som du har på ditt redan färgade hår för att fräscha upp eller förnya färgen. Den fungerar alltså inte på en utväxt utan fäster bara på det som är färgat. Det är idealiskt för dig som är t.ex rödhårig för att slippa färga på det hela tiden (eftersom rött släpper så otroligt fort), eller ett mörkt hår som blivit urtvättat och färgen blivit dassig, eller på ett blont hår som behöver fräschas upp och få mer glans (för er finns det både rågblond inpackning, silver-inpackning och guldig inpackning). En ”boll” räcker länge eftersom du bara behöver några pump per gång, och inte nog med att pigmenten är bra, inpackning i sig är jättebra och utredande också, den ger fukt till håret och polerar fjällskikten så att håret blir riktigt blankt och fint.

Den finns i dom här färgerna och kostar 219 kr/st.

nutri-color-nuancier-revlon_16035717

Mina favoriter är;

Blondiner1002 för er som vill vara askiga (samma funktion som ett silverschampo. 931 om man bara vill fräscha upp.

Mellanblonda713 (är finare irl, ser grön ut på bilden..) för den som vill vara rågblond. 734 för den som vill ha en varmare mörkblond ton.

Brunetter411 för dig som vill fräscha upp och få en relativt kall mörk färg. 513 för dig som vill vara guldbrun.

Redheads600 är riktigt riktigt röd!

Här är en före & efterbild på en tjej som jag använde nr 411 på, hennes hår var dock ofärgat innan och ändå blev det en skillnad, men det tar bättre på ett redan färgat hår :)

 10

Om du är osäker på vilken färg som passar dig så fråga hos en frisör som säljer dessa, för er som bor i Norrtälje finns dom hos oss på Salongen så ni får gärna komma in om ni vill handla eller behöver tips :)

 

Kommentarer

Kommentera

 1. camilla

  Hej! Jag var intresserad av 411 för att få bort röda toner, men tjejen på bilden fick ju röda toner av att använda den. Ska den inte ge en kall ton? Nu är jag rädd att prova den och förstöra mitt arbete mot röda toner..

 2. Amanda

  Om man har ett slingar hår (blonda färger), vilken är bäst att använda då? Även så har jag löshår, funkar de endå ?

 3. Ronja

  Kan inte du göra ett inlägg du förklarar hur man vet om man passar i varma toner eller kalla? Jag har googlat lite om det förut men vet ändå inte riktigt!

 4. Emmy

  Hej Denise! Jag undrar om du vet ifall den har ungefär samma innehåll som hårfärg eftersom jag tål inte någon hårfärg, kan bara bleka mitt hår :(. Men jag färgade mitt underhår brunt och då var vi noga med att inte ta i hårbotten eller få någon närkontakt med min hud. Men jag tycker att färgen släpper så fort och det är lite svårt för mig att hålla på och färga om det hela tiden eftersom jag inte tål det. Så jag undrar om jag kan använda färgbomben?

 5. Felicia

  Hej Denise! Jag är blond, eller rättare sagt så har jag slingat mitt hår sen ca 5 år tillbaka och nu är den mesta delen blont. Längderna börjar gulna efter ett tag och jag brukar då använda silvershampo. Men jag tycker inte att de ger så mycket resultat då jag är rödlätt och slingorna gulnar fort. Jag skulle gärna vilja testa en färgbomb men vilken bör jag välja? Jag vill ha en kall ton i håret! Hoppas du kan hjälpa mig med lite tips! Tack för en helt underbar blogg, du inspirerar! :)

 6. Helen

  Köpte denna färgbomb i 500 av rekommendation av min frisör. Jag är naturligt rödhårig frisören tyckte jag skulle ha denna för att ge skimmer och inpackning till håret. Det hela resulterade i att håret mitt på huvudet blev alldeles klimakterierött och fläckigt med utväxt! Inte så kul och det gick inte att tvätta ur. Jag fick helt enkelt knalla iväg till en annan frisör och färga håret mörkare. Gjorde jag något fel, vågar jag använda den för att behålla mitt mörkröda hår? Vet inte om jag vågar…

 7. bunnys

  Mimmi; Om du har ganska mörkbrunt hår (nästan lika mörkt som mig eller lite lite ljusare) så kan du använda 600 för då fastnar de röda pigmenten så att det skimrar fint rött i vissa ljus osv, men om du är ljusare brun så kan den bli för röd, då skulle du snarare testa 740 eller någon annan diskretare beroende på om du vill ha det åt det kalla vinröda håller eller åt mer koppar :)

 8. Maria

  Hur är nr 500? Skiljer den mycket ifrån färgen 600? Köpte färgen 500 men börjar undra ifall jag borde ha köpt nr 600. (har ännu inte testat den). Jag vill ha riktigt rött, inte orange rött eller nått sånt. :p

  Hoppas du kan hjälpa mig! :)
  Kram Maria!

 9. Mimmi

  Har en fråga, jag har mellan/ mörkt brunt hår och vill ha lite rött i vet du vilken hårfärg jag kan handla eller vilken färgbomb?

 10. Lindis

  Tack jag sökte just på din blogg igår efter en recension på revlon:) och så skrev du det idag :)!!Beställde en av dina rekomendationer online då jag bor långt från din sallong!

  Kram och tusentack för din blogg du är bäst ;)!

 11. maria

  Bra att du skriver om detta, har funderat att färga håret för första gången men inte vetat vilken :) Jag har en fråga, vart kan  man köpa hårförängning som man klistrar på hårstrå för hårstrå ? Vet ingenting om sånt här ^^  btw awesome blogg, fortsätt så :)

 12. Malin

  Jag har blont hår och mörkbrunt underhår. Och jag använder en färgbomb till mitt bruna underhår och sätter upp den blonda delen när jag här i färg och duschar ur färgen från underhåret men sen när håret blir torrt så färgar det av sig på det blonda och bli lila/rosa slingor och det blonda håret typ.. grått 😮
  Något tips hur jag kan göra för att det inte ska färga av sig på det blonda? än fast jag sätter upp det blonda i en toffs och färgar bara det mörka och sköljer ur det mörka sen släpper ner allt :/

 13. Tove

  Tack för tipset! har länge gått och funderat på om det finns färgbomber för platinablondiner som mig. Trodde bara att det fanns till rödhåriga. Tack! Ska beställa direkt!

 14. Emma Larsson

  Åh vad kul att du skrev om de här! haha för jag har nämligen tänkt köpa en sådan, och just nr 600 då, som du skriver, så släpper ju färgen något sjukt fort. Vad roligt att du tipsar om den ;D

Annons
stats