♥ Otursförföljd | Denise Janatuinen

Denise Janatuinen

Annons

♥ Otursförföljd

Godmorgon! Jag är inne i någon konstig otursperiod just nu, inte nog med att mitt humör svajar så händer allt dåligt också. Det är så jag inte ens blir förvånad längre. I alla fall, typ alla mina kunder idag har fått förhinder/blivit sjuka så just nu har jag inget att göra (bokföringen är fixad, räkningarna betalda, salogen städad osv) så jag passar på att blogga lite. Dessutom fick jag en påminnelse på trängselskatten, trodde jag hade varit noga och betalat alla men tydligen kom det någon liten 20 kronorsfaktura på den där fucking trängselskatten när jag var i Italien som jag missade och så vips förvandlas den fakturan till 520kr, vilket smartass godkände den förseningsavgiften egentlgen?! Jaja, har i alla fall sovit gott med min karl och min katt i natt 🙂

Över till något roligare. Här är en hårförlägning jag gjorde häromdagen, vi satte i ca 140 slingor med keratinwax, 60cm långt.

Före – Efter

147

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Julia

    Usch ja, ibland har man sånna perioder. Jag brukar ha sånna dagar då jag bara tappar allting. Spelar ingen roll vad det är, allt jag tar i tappar jag, haha. Måttligt frustrerad blir man!
     
    Fin förlängning ^ btw 🙂

Annons
stats