? Videoinlägg är nog inte min grej :P | Denise Janatuinen

Denise Janatuinen

Annons

? Videoinlägg är nog inte min grej :P

Oh herregud, nu har jag suttit hela kvällen och försökt låta bra & se bra ut i ett endaste litet videoinlägg, tror ni jag lyckades? Oh no, jag ser verkligen riktigt hemsk ut! Men nåt var jag ju iaf tvungen att visa er efter allt slit men jag valde bara några jättekorta filmsnuttar som bara är några sekunder långa men så ni iaf får se hur jag ser ut, och så klippte jag ihop det till en liten film med några bilder också (och musik lyckades jag lägga in till och med, hehe duktig jag är va).

Men nu är frågan om jag ska lägga ut det på bloggen redan ikväll eller imorgon? Jag tror att vi tar det imorgon så kika in då igen 🙂

Puss & Godnatt 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats